Skönhet

fina naglar i Uppsala

Idag var jag hos bästa Elizabeth Alen och fick mina naglar fixade! Mina är extremt korta och skivade så det behövdes. Det blev Shellac men lätt förstärkning och jag valde en rosa/glittrig färg som passar mig perfekt. Det kommer göra att mina naglar växer och blir starka!

Tips till er som bor i Uppsala!! Hon är även grym på smink och hår, ni vet ju att jag har varit hos henne förut och jag har aldrig känt mig så fin som när jag var hos henne! Hon färgar även bryn och fransar och kommer snart börja med permanent ögonbrynstatuering, det är jag riktigt sugen på. Tänk att vakna upp med fina bryn varje dag! Hon har verkligen en sån mysig salong så rekommenderar verkligen henne♥ Så trevlig också!

HÄR kan ni kolla hennes Facebook! och HÄR kan ni boka henne!

   

   

2 svar till “fina naglar i Uppsala

  1. Emelie skriver:

    Wow, vad fint! Riktigt fin rosa färg 🙂

  2. Erica Andersson skriver:

    såå fina, perfekt färg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.